v-groysman-zaklikav-zvilnyati-ministerskikh-chinovnikiv-yaki-sabotuyut-robotu

В.Гройсман закликав звільняти міністерських чиновників, які "саботують" роботу

 • 11492 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від міністрів звільняти тих керівників департаментів та управлінь, які шкодять роботі міністерств. Про це він заявив на сьогоднішньому засіданні уряду, передає кореспондент УНН.

"Я хотів би попросити міністрів попрацювати з своїми колегами по міністерству - з заступниками міністрів, з керівниками департаментів, управлінь. У нас є багато проблем сьогодні з документообігом, з випуском документів, з якістю опрацювання документів", - зауважив очільник уряду.

З його слів, потрібно бути дуже рішучими і вимогливими до проблем міністерств всередині. "Той, хто щось не погодився, хтось щось не дивився, я наголошую на тому, що такі чиновники країні не потрібні. Їх треба просто звільняти з роботи. Тому що вони не просто нічого не роблять, вони роблять гірше. Тому загальний підхід швидко і ясно має бути на столі у кожної людини", - зазначив Прем'єр.

"Я сьогодні поставив відповідне завдання міністру КМ і державному секретарю провести зустріч із державними секретарями міністерств і з'ясувати причини, чому в одному міністерстві все швидко літає, документи, а в інших сидить місяцями, і ніхто там їх не випускає. Треба просто вичисляти тих, хто саботує, і звільняти з роботи. Це моя вимога до Кабінету міністрів", - сказав В.Гройсман.

Нагадаємо, голова НБУ В.Гонтарева не виключила, що невдовзі піде у відставку.

Українські Національні Новини

Політика