v-gruzii-glavu-tsarskoy-semi-obvinili-v-domashnem-nasilii

У Грузії главу царської сім'ї звинуватили в домашньому насильстві

 • 12355 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Княжна Анна Багратіоні-Грузинська викликана була на допит. Справа стосується її заяв про сімейне насильство з боку Давида Багратіоні-Мухранского, глави грузинського Царського будинку. Про це повідомило видання "Грузія Online" 30 березня, передає УНН.

Так, повідомляється, що Анна Багратіоні-Грузинська була викликана до слідчого органу у вівторок, 26 березня. У разі підтвердження фактів насильства, грузинський "цар" може бути затриманий.

"Цариця" стверджує, що насильство мало місце 9 травня 2014 року. За даними телекомпанії "Руставі 2", існує документ, який підтверджує цей факт. Справа стосується заключення Національного бюро судової експертизи ім. Самхараулі від 20 травня 2014 року.

У документі також наведено розповідь Анни Багратіоні про те, що трапилося. Згідно з документом 9 травня 2014 року, приблизно о 22:00, чоловік завдав їй фізичних образ, бив її кулаками, ногами в голову і по тілу. За твердженнями Багратіоні-Грузинської, Давид Багратіоні бив її на очах її неповнолітнього сина.

Адвокат Давида Багратіоні-Мухранского Леван Чхаїдзе все заперечує. Він називає звинувачення необгрунтованими і частиною "чорного піару".

Як повідомляв УНН, в Міністерстві внутрішніх справ Грузії буде створено реєстр осіб, засуджених за злочини статевого характеру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП