v-gruziyi-pidtverdili-zatrimannya-6-osib-z-ukrayini

В Грузії підтвердили затримання 6 осіб з України

 • 12200 переглядiв

Київ. 2 грудня. УНН. В Грузії затримали 6 осіб з України й одного громадянина Грузії. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ країни, передає УНН.

За інформацією відомства, всіх осіб затримали в ході спецоперації в двох готельних комплексах.

"Затримані громадяни України й громадянин Грузії. В їх готельних номерах були виявлені вогнепальні пістолети "Беретта" і "Макаров", автоматичну вогнепальну рушницю і різноманітні боєприпаси. Почалося розслідування відповідно до Кримінального кодексу Грузії, статті 236 – незаконна купівля і зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання українців в Грузії: МЗС поки не має підтвердження

Також, В МВС Грузії додали, що затримані прибули в Грузію ще 27 листопада, наразі триває розслідування конкретних цілей і задач їхнього візиту в країну.

Нагадаємо, грузинські засоби масової інформації повідомили про сімох затриманих осіб з українськими паспортами, затримані звинувачуються в незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї, вибухових речовин або вибухових пристроїв. 

Раніше повідомлялося Тбілісі в готелі "Альянс" затримано п'ятьох осіб з паспортами України. За інформацією грузинських ЗМІ, серед затриманих в Грузії є український доброволець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму затримали двох розшукуваних в РФ українців

Українські Національні Новини

Кримінал та НП