v-ibox-bank-rozpovili-yaki-tsifrovi-rishennya-dozvolili-efektivno-vporatisya-z-viklikami-viyni

В IBOX BANK розповіли, які цифрові рішення дозволили ефективно впоратися з викликами війни

 • 1386600 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Завдяки впровадженню низки цифрових сервісів, IBOX BANK вдалось досягти позитивного фінансового результату та ефективно впоратись із такими викликами війни, як блекаути. Про це на конференції “Digital service and customer experience in Wartime — 2023” розповів Заступник Голови Правління IBOX BANK Максим Зінін, передає УНН.

Деталі

Фінустанова перевела усі сервіси у “хмару”, запровадила потужний захист для сайту та клієнт-банку від кібератак, запустила Систему електронного документообігу (СЕД), налагодила роботу відділень в умовах відключень електрики, а також полегшила процеси фінмоніторингу завдяки спеціальному софту.

Зокрема, відділення банку забезпечили супутниковим інтернетом. Замість струменевих принтерів, стали використовувати лазерні, що дозволяє заощаджувати електроенергію. Також у відділеннях з’явилися зарядні станції та генератори.

З метою попередження та виявлення порушень фактів фінансового моніторингу в діяльності банку відбулося розгортання та інтеграція аналітичного програмного забезпечення. Також для покращення фінмоніторингу усю звітність перевели в PowerBi.

Серед інших цифрових впроваджень IBOX BANK - in-house development для додатка IboxBank та впровадження карткового модуля.

Додамо

За показниками прибутковості в перший рік повномасштабної війни IBOX BANK виріс у два з половиною рази та потрапив у ТОП-10 банків України. За словами заступника Голови Правління IBOX BANK Максима Зініна, це результат створення умов, за яких можна комфортно працювати та творити.

Цитата

“Бізнес – це завжди ризик та відсутність повної стабільності. Це твердження особливо актуальне на тлі недавньої пандемії та року повномасштабної війни. Стресостійкість породжує дуже корисну навичку – трансформувати такі ризики в доходи. При цьому ми розуміємо, що в бізнесі завжди має бути план B, план C, план D, але зараз для України та українського бізнесу існує лише один вихід – це все чи нічого. Ми це розуміємо. Ми мусили, ми повинні були вистояти. І в нас вийшло. І ми, як і раніше, стійко і сміливо тримаємося на ногах”, - розповів Максим Зінін.

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, який працює на фінансовому ринку з 1993 року. У 2013 році був визнаний найстабільнішим, а у 2020 році став найбільшим транзакційним банком України.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу