v-indiyi-cherez-guchnu-muziku-pomerli-desyatki-kurey

В Індії через гучну музику померли десятки курей

 • 19984 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. В індійському місті Баласор через гучну весільну музику від серцевого нападу померло 63 курки. Про це повідомляє УНН із посиланням на Times of India.

Деталі

Інцидент стався на птахофермі, повз якої проходила весільна хода.

Власник ферми подав заяву в поліцію, зазначивши, що курки померли після весільних гулянь. Музика була дуже гучною і лякала птахів, тому чоловік попросив зробити її тихішою. 

"Однак друзі нареченого накричали на мене і сказали ді-джею збільшити гучність. Вони навмисно зупинилися із гучною музикою перед моєю птахофабрикою приблизно на 15 хвилин ", — повідомив власник курей правоохоронцям.

Коли натовп пішов, чоловік побачив, як десятки курей просто лежать на землі. Ветеринари констатували, що птахи померли від серцевого нападу.

"На моїй фермі було приблизно 2000 курок. Кожен із 63 мертвих птахів важить майже 3 кг. Я втратив приблизно 25 000 рупій (понад 9000 грн). Мертві кури досі лежать на фермі, тому що поліція попросила мене не викидати їх до кінця розслідування", — додав чоловік.

Він також зазначив, що до смерті курки не хворіли.

"Курка може померти від серцевого нападу після того, як протягом кількох хвилин слухатиме звуки з високим децибелом, надзвичайно галасливу музику чи феєрверки", — повідомив ветеринар.

Українські Національні Новини

УНН Lite