v-indoneziyi-zatrimali-92-osib-za-maroderstvo

В Індонезії затримали 92 осіб за мародерство

 • 11178 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Індонезійська поліція затримала 92 осіб за розграбування товарів в районах, спорожнілих полсе землетрусу і цунамі в провінції Центральний Сулавесі, передає УНН з посиланням на AP.

Правоохоронці затримали 92 осіб, спійманих з товарами з провінції, яка постраждала від землетрусу і цунамі. Зокрема, у них знайшли моторне масло, шини, керамічну плитку і сільськогосподарське обладнання. Затримані з Палу і навколишніх районів.

У поліції повідомили, що в четвер посилять охорону і заходи безпеки в Палу, найбільшому місті в цьому районі.

Повідомляється, що поки в постраждалі від лиха райони не була доставлена ​​допомога, жителі сіл пробралися в магазини по продукти харчування. Влада заявила, що жителі можуть брати тільки їжу, а її вартість буде компенсована магазинах пізніше.

Як повідомляв УНН, кількість загиблих в результаті землетрусу і цунамі на індонезійському острові Сулавесі зросла до 1407 осіб.

Нагадаємо, в Індонезії 28 вересня стався землетрус. Після цього на острові Сулавесі зафіксували 170 повторних підземних поштовхів. На острів також обрушилася хвиля цунамі заввишки до двох метрів.

Українські Національні Новини

Новини Світу