v-indoneziyi-znayshli-ymovirni-reshtki-pasazhiriv-litaka-scho-zaznav-katastrofi-poblizu-dzhakarti

Авіакатастрофа в Індонезії: рятувальники знайшли ймовірні рештки пасажирів і уламки літака

 • 16395 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. В Індонезії знайшли рештки тіл пасажирів та уламки літака авіакомпанії Sriwijaya Air, що зазнав катастрофи поблизу Джакарти. Про це повідомляє УНН із посиланням на Сіньхуа.

"Влада Індонезії заявила у неділю, що знайшла рештки тіл та речі, які, як підозрюють, належать пасажирам літака Sriwijaya Air, що впав біля Джакарти", - йдеться у повідомленні.

Як заявили у поліції, зранку 10 січня вони отримали два мішки – один з особистими речами, а інший - з рештками тіл.

Під час пошукової операції у Яванському морі у неділю, 10 січня, водолазами були знайдені уламки літака. Серед цих уламків є й ті, на яких вказано реєстраційний номер літака, повідомляє агенція dpa з посиланням на командувача збройними силами Індонезії Хаді Тьяджанто.

"Ми отримали звіт від команди водолазів, у якому зазначено, що видимість у воді була прийнятною, що зробило можливим виявлення низки фрагментів літака", - повідомив Тьяджанто. Зазначається, що водолази знайшли залишки літака на глибині приблизно 23 метри.

Нагадаємо, 9 січня стало відомо, що з літаком рейсу SJ182 авіакомпанії Sriwijaya Air втратили зв'язок авіадиспетчери в Індонезії незабаром після вильоту лайнера зі столиці країни Джакарти. Йдеться про літак серії Boeing 737-500.

Пізніше було оголошено, що літак впав у воду неподалік від індонезійської столиці Джакарти через кілька хвилин після вильоту.

За даними міністерства транспорту країни, на борту перебувало 62 людини, у тому числі близько 10 дітей.

Як повідомлялося раніше в УНН, за даними МЗС, на борту літака, який зазнав катастрофи в Індонезії, не було українців.

Українські Національні Новини

Новини Світу