v-irani-prolunali-vibukhi-na-strategichnikh-obyektakh

В Ірані пролунали вибухи на стратегічних об'єктах

 • 1845548 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Серія потужних вибухів сталася в ніч на неділю на об'єктах військової інфраструктури в Ірані. У низці міст оголошено повітряну тривогу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає УНН.

Деталі

За повідомленням агентства ІРНА, у місті Шахід-Салімі в провінції Східний Азербайджан загорівся великий завод із виробництва моторних олив.

Новинне агентство Tasnim повідомляє, що атаці безпілотників піддалися також військовий склад і центр із виробництва боєприпасів.

Звуки вибухів чути і в Тегерані, за повідомленнями очевидців, у небо над іранською столицею піднято літаки. За словами місцевих жителів, атаковано урядові будівлі в Тегерані. На цей час інформації про жертв і постраждалих немає.

У міністерстві оборони Ірану підтвердили атаку БПЛА на один із центрів виробництва боєприпасів.

"Увечері 28 січня 2023 року близько 23:30 було проведено невдалу атаку з використанням безпілотників на один із центрів міноборони, — йдеться в заяві відомства. — Один із них був збитий комплексом ППО, а два інших потрапили в оборонні пастки і вибухнули".

Якій країні належать безпілотники, що атакували іранський військовий об'єкт, влада Ірану поки що не говорить.

Як заявляє новинний телеканал Al Arabiya, Ізраїль почав спеціальну військову операцію на території Ірану з метою знищення його військової промисловості. Ізраїль не коментує цю заяву.

Нагадаємо

На військовому заводі в центральному іранському місті Ісфахан прогримів сильний вибух. Представник служби безпеки сказав, що постраждалих немає.

Українські Національні Новини

Новини Світу