v-irpeni-mayzhe-na-100-vidnovleno-vodopostachannya-mer

В Ірпені майже на 100% відновлено водопостачання - мер

 • 111715 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. В місті Ірпінь (Київська область) комунальні служби продовжують здійснювати роботи з благоустрою та відновленням інфраструктури. В місті майже повністю відновлено водопостачання. Про це повідомляє УНН, посилаючись на заяву мера міста Олександра Маркушина.

Цитата

"Завдяки майже цілодобовій роботі профільних і комунальних служб у нашому місті майже на 100% відновлено водопостачання, близько на 80% - електропостачання та на 20% - газопостачання. Ірпінь щодня все більше оживає і розцвітає. Уже зовсім скоро можна буде всім повертатися додому", - написав очільник міста.

Деталі

Також Маркушин розповів, що Ірпіні відкриваються нові супермаркети та повертається бізнес. Працівники комунальних служб приводять до ладу парки, вулиці, робиться ремонт тротуарних зон.

Доповнення 

24 лютого Росія почала повномасштабну війну на території України. Окупанти цинічно обстрілюють не тільки військові об'єкти, а й мирне населення.

На початку березня було проведено евакуацію мирного населення. Вже 5 березня російські окупанти пошкодили колію у напрямку Ірпеня на Київщині, евакуювати людей тепер доведеться автобусами.

Мер міста Олександр Маркушин зявив, що приблизно 200-300 цивільних загинули від рук російських окупантів у Ірпені на Київщині.

За заявою місцевої влади 28 березня місто звільнено від російських військ.

Українські Національні Новини

Суспільство