v-ispaniyi-ponad-tizhden-ne-mozhut-vityagnuti-khlopchika-z-glibokogo-kolodyazya

В Іспанії понад тиждень не можуть витягнути хлопчика з глибокого колодязя

 • 13349 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. В Іспанії рятувальники понад тиждень намагаються врятувати хлопчика, який провалився в 100-метровий колодязь, операція знову затягнулася. Про це повідомляє УНН з посиланням на Euronews.

Операція з порятунку дворічного Юлена, який провалився у вузький колодязь глибиною більше ніж 100 метрів, знову затягується. Цієї ночі іспанські рятувальники розраховували завершити буріння вертикального тунелю, але зіткнулися з черговими труднощами.

"Чим далі ми копаємо, тим твердіше стає грунт. Процес буріння сповільнився. Через це і вся операція в вертикальній частині тунелю просувається повільніше", - заявив головний інженер Анхель Гарсія.

Рятувальники сподіваються, що знайдуть хлопчика на глибині близько 70 метрів. Вони розраховують, що протягом доби завершать рити вертикальний тунель. За даними іспанських ЗМІ, рятувальникам потрібно знизитися ще на 8 метрів. Після цього вони повинні будуть пробурити горизонтальний тунель довжиною близько 4 метрів.

Дитина провалився у колодязь ще в кінці позаминулого тижня, але ні батьки, ні рятувальники не втрачають надії на те, що хлопчик як і раніше живий.

Раніше, як повідомляв УНН, у колодязі у Львівській області знайшли тіло.

Українські Національні Новини

Новини Світу