v-italii-stavsia-vybukh-na-hidroelektrostantsii-zahynuly-shchonaimenshe-3-liudyny

В Італії стався вибух на гідроелектростанції – загинули щонайменше 3 людини

 • 30712 переглядiв

Вибух на гідроелектростанції поблизу Болоньї, Італія, забрав життя щонайменше 3 людей, 5 отримали поранення і 4 зникли безвісти під час проведення робіт з технічного обслуговування.

Під італійським містом Болонья стався вибух на гідроелектростанції. В результаті загинули троє людей, п'ятеро постраждали, пише агентство ANSA, передає УНН. Ще четверо вважаються зниклими безвісти.

Деталі

У момент вибуху на об'єкті перебувало 15 людей, за даними інших ЗМІ — 12. Місцева влада повідомила, що на гідроелектростанції проводилися роботи, під час яких вибухнула турбіна. Вибух стався на 8-му поверсі, в результаті обрушилося приміщення поверхом вище. Дев'ятий поверх затопило. На місці працюють карабінери та близько 60 пожежників.

На електростанції є дві виробничі групи, пояснила влада муніципалітету. Одна з них відповідала за технічне обслуговування. 9 квітня планувалося провести випробування, але під час включення обладнання стався вибух. Причини з'ясовуються. Прокуратура запевнила, що розпочне розслідування після того, як будуть знайдені всі зниклі безвісти.

05.04.24, 18:26 • [views_0]

Лілія Подоляк

Суспільство