v-italiyi-cholovik-vidkriv-strilyaninu-z-balkona

В Італії чоловік відкрив стрілянину з балкона

 • 9738 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. В італійській комуні Беллона 47-річний чоловік відкрив стрілянину з балкона власної квартири з рушниці, інформує УНН з посиланням на газету La Stampa.

Поранення отримали п'ять осіб, в тому числі командир карабінерів.

Відзначається, що загрози життю пораненим немає.

Сам злочинець заявив з балкону власної квартири, що вбив власну дружину. Згодом він взяв дробовик та почав стріляти у людей, котрі знаходилися на вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три людини поранені внаслідок стрілянини на Манхеттені

Поліція встановила, що нападником був місцевий 47-річний житель Давіде Манго, він відмовлявся від будь-яких перемовин та на спроби правохоронців знайти з ним контакт - викидав з будівлі предмети та меблі, згодом до нього намагався підійти незнайомець та спробував його заспокоїти, проте - це не мало суттєвої користі. Через певний час світло у квартирі погасло та Манго перестав відповідати та вести діалог, ігноруючи прохання рідного батька не чинити опір та не погіршувати ситуацію. Здійснивши понад 50 вистрілів з рушниці та пістолету - чоловік вистрелив у себе в момент початку штурму спецпризначенцями та помер через певний час у лікарні.

Як повідомляв УНН, 20 січня в Одесі п’яний 49-річний чоловік забарикадувався у квартирі і влаштував з вікна стрільбу по людях похилого віку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП