v-italiyi-nemovlya-zaginulo-vid-vibukhu-podushki-bezpeki-pid-chas-dtp

В Італії немовля загинуло від вибуху подушки безпеки під час ДТП

 • 18544 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. У місті Піза сім'я потрапила в дорожньо-транспортній пригоду, в результаті якої через вибух подушки безпеки постраждало немовля. Хлопчик помер у лікарні через кілька годин після аварії. Про це повідомляє УНН з посиланням на GDB.

"Хлопчик, якому виповнилося б 2 місяці, сьогодні помер в Пізі через серйозні травми, отримані під час автомобільної аварії вчора вдень. Дитина їхала в машині з сім'єю, коли сталося зіткнення трьох автомобілів", - пишуть у виданні.

Так, в машині перебували мати, батько і двоє дітей.

Повідомляється, що муніципальна поліція проводить розслідування, і згідно з результатами реконструкції - травми маленька дитина отримала від вибуху подушки безпеки.

"Коли сталося зіткнення, вибухнула подушка безпеки, яка і вдарила немовля, що призвело до дуже серйозних травм голови і грудної клітини. Доставивши його в лікарню, лікарі намагалися врятувати хлопчикові життя, але в результаті він помер від отриманих травм", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Хмельницькому стався обвал будівельних конструкцій на території недобудованого гаражного масиву, внаслідок чого одна дитина померла, ще одна госпіталізована із закритою черепно-мозковою травмою.

Українські Національні Новини

Новини Світу