v-italiyi-shvidkisniy-poyizd-ziyshov-z-reyok-dvoye-zagiblikh-desyatki-poranenikh

В Італії швидкісний поїзд зійшов з рейок: двоє загиблих, десятки поранених

 • 39984 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. В Італії локомотив перекинувся разом з двома вагонами швидкісного потягу, що прямував з Мілана до Салерно. Загинуло двоє людей – машиніст та працівник залізниці, ще 30 було поранено. Про це повідомляє італійська газета Corriere della Sera, передає УНН.

"Швидкісний потяг Frecciarossa, який вийшов з Мілану о 5:10 ранку і прямував до Салерно, зійшов з рейок сьогодні вранці о 5:35 ранку в Оспедалетто Лоджіяно (Лоді) по лінії "Мілан-Болонья". Щонайменше два вагони, крім локомотиву, перекинулися… На даний момент рятувальники повідомляють про двох загиблих: машиніста поїзда та іншого працівника залізниці, які перебували в локомотиві. У Цивільній обороні розповідають про тридцятьох поранених", - повідомили у ЗМІ.

Повідомляється, що жоден з постраждалих не перебуває у важкому стані, єдиний постраждалий із серйозними травмами - прибиральник на залізниці, що має численні переломи кінцівок, які не загрожують життю.

Зазначається, що потяг не був переповнений, це був перший ранковий рейс.

Вказано, що аварію намагалися реконструювати – локомотив зійшов з рейсів, спершу опинився навпроти вагона, що знаходився на паралельній колії, а потім навпроти будівлі залізниці, де закінчив свій рух. При цьому, інша частина потяга продовжила свій шлях на декілька десятків метрів, і два вагони перекинулись.

"За актуальною інформацією, на цій лінії сьогодні вночі тривали технічні роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 5:30 рух на швидкісній лінії "Мілан-Болонья" припинили. Усі поїзди в обох напрямках будуть курсували по лінії "Мілан-П'яченца". На даний момент поїзди затримуються на годину.

Нагадаємо, у Стамбулі сталася аварія під час посадки літака, 1 людина загинула, 157 травмовано.

Українські Національні Новини

Новини Світу