v-ivano-frankivskiy-oblasti-zatrimali-kavkazkogo-zlodiya-v-zakoni

В Івано-Франківській області затримали кавказького "злодія в законі"

 • 15272 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ затримали на Івано-Франківщині "злодія в законі", який нелегально прибув в Україну. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передає УНН.

"Оперативники спецслужби встановили, що представник кримінальних кіл однієї з країн Південного Кавказу на прізвисько "Тенго Гальський", використовуючи фіктивні документи незаконно в’їхав на територію нашої держави. За оперативною інформацією, зловмисник прибув до України для координації діяльності організованих злочинних угруповань. "Злодій в законі" мав взяти під контроль перерозподіл грошових потоків від крадіжок, грабежів, розбійних нападів та викрадення автомобілів в столичному регіоні", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали в одному з комплексів відпочинку Івано-Франківської області. Під час затримання правоохоронці виявили у кримінальника пістолет ПМ та підроблені документи для незаконного перебування в Україні.

На даний час вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України та встановлюються інші обставини протиправної діяльності затриманого. Вилучені предмети направлено на експертизу.

Нагадаємо, в Києві працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали чергового туриста-"злодій в законі" на прізвисько "Темо Сухумський".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП