v-ivano-frankivsku-ryatuvalnikam-dovelos-vizvolyati-khlopchika-yakiy-zastryag-u-krisli-kinoteatru

В Івано-Франківську рятувальникам довелось визволяти хлопчика, який застряг у кріслі кінотеатру

 • 10354 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Рятувальники Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області надали допомогу хлопчику, який застряг у кріслі кінотеатру. Про це пише УНН з посиланням на Facebook ДСНС України.

Цитата

"12 листопада о 18:44 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в одному з торгово-розважальних центрів Івано-Франківська, дитина застрягла у кріслі кінотеатру. Вже через кілька хвилин до місця події прибули рятувальники Групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України в області", - йдеться в повідомленні.

Деталі

По прибутті було встановлено, що хлопчика затиснуло у кріслі між спинкою та сидінням і самостійно з "пастки" дитина вибратися не може. На допомогу прийшли батьки та адміністрація закладу, проте їхні спроби допомогти хлопчику були марними і вони викликали рятувальників.

Рятувальники за допомогою спеціального багатофункціонального інструменту вивільнили дитину та передали медикам. Після огляду медиків його у задовільному стані передали батькам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові однорічна дівчинка проковтнула перстень із гострими краями: його діставали дві години

Українські Національні Новини

Кримінал та НП