v-izrayili-kazhut-scho-prodovzhat-viynu-do-povnogo-znischennya-khamas

В Ізраїлі кажуть, що продовжать війну до повного знищення ХАМАС

 • 13046 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. За три тижні, які пройшли з початку наземного вторгнення, ЦАХАЛ дійшов до центра міста Газа, вражає там кожну заплановану ціль і буде продовжувати до повного знищення ХАМАСу. Про це сказав Голова Ради національної безпеки Цахі Ханегбі, якого цитує Times of Israel, передає УНН.

Цитата

«Усі цілі, поставлені кабінетом безпеки, були досягнуті і це тільки початок. Ми сповнені рішучості дійти до кінця битви, а кінець битви буде кінцем ХАМАСу. Ми не зупинимося доти, доки не буде знищено весь військовий і керівний потенціал ХАМАСу і Палестинського ісламського джихаду», - сказав він.

Деталі

За словами Хангебі, за час наземної операції були вбиті тисячі терористів, в тому числі високопоставлені члени керівництва ХАМАСу.

Нагадаємо

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галан заявив, що минулої доби ЦАХАЛ взяв під контроль західну частину міста Газа, головного населеного пункту сектора Газа, і розпочав новий етап наземної операції. Також Галант зазначив, що ізраїльські військові зробили "важливі знахідки" в лікарні "Аш-Шіфа" на заході міста Газа.

За даними ЦАХАЛ, там виявлено командний центр терористичного угруповання ХАМАС, а також склад зброї, боєприпасів і спорядження бойовиків. З цього приводу армія оборони Ізраїлю опублікувала відео, на якому, як стверджується, показано розташований на території "Аш-Шіфи" вхід до тунелю, що використовувався терористами.

Українські Національні Новини

Новини Світу