v-izrayili-na-covid-19-pochnut-testuvati-ditey-vikom-vid-trokh-rokiv

В Ізраїлі на COVID-19 почнуть тестувати дітей віком від трьох років

 • 14167 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Із 18 серпня уряд Ізраїлю запровадить обов'язкове тестування на коронавірус для дітей віком від трьох років. Про це повідомляє УНН за даними Theguardian

Деталі

Прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Бенет заявив, що з наступної середи, 18 серпня, держава фінансуватиме необмежену кількість тестів на COVID-19 для дітей віком від 3 до 11 років. Тестування знадобиться для вільного відвідування громадських місць: школи, басейну, готелю або спортзалу. Влада ухвалила таке рішення через стрімке поширення коронавірусної інфекції, незважаючи на те, що вакциновано більшість дорослих.

Також в Ізраїлі планують знизити вікові обмеження для ревакцинації, яку наразі проводять лише людям віком від 60 років.

Додамо

У країні відкрито 120 центрів швидкого тестування на коронавірус. Перевірка на виявлення захворювання коштує 52 шекелі (приблизно 17 євро).

За статистикою ВООЗ, станом на 12 серпня в Ізраїлі зареєстровано 921 083 хворих на коронавірус, померло – 6 593 людини. Введено понад 11 млн доз вакцини проти COVID-19.

Нагадаємо

Наприкінці липня Ізраїль посилив карантинні обмеження через сплеск штаму "Дельта". 

Уряд Ізраїлю заявив, що працює над новою стратегією «золотої середини», за якою ізраїльтяни мають навчитися жити з вірусом, дотримуючись мінімальних обмежень.

Українські Національні Новини

COVID-19