v-izrayili-otsinili-efektivnist-treoyi-dozi-scheplennya-vid-koronavirusu

В Ізраїлі оцінили ефективність треьої дози щеплення від коронавірусу

 • 19077 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. У Міністерстві охорони здоров'я Ізраїлю відзначили високу ефективність третьої дози щеплення від коронавірусу. Однак фахівці також нагадують, що жодне щеплення не може на 100% захистити від зараження, інформує УНН з посиланням на NEWSru.co.il.

Деталі

У неділю, 22 серпня, телеканал "Кешет-12" опублікував дані МОЗ, що стосуються захворюваності коронавірусів серед осіб, які отримали третю, бустерний дозу щеплення.

З 1,1 млн ізраїльтян, які зробили третє щеплення, коронавірус був виявлений у 2 790 чоловік (0,2% від усіх привившихся бустерной дозою).

187 осіб (0,01%) потрапили з коронавірусів в лікарню. У 88 осіб (0,008%) хвороба протікала у важкій формі. За даними міністерства охорони здоров'я за 19 серпня, щонайменше 15 людей, які зробили третє щеплення, померли від ускладнень, викликаних COVID-19.

У Міністерстві охорони здоров'я відзначають, що ці дані свідчать про високу ефективність щеплення, отриманої в трьох дозах. Однак фахівці також нагадують, що жодна щеплення не може на 100% захистити від зараження.

Нагадаємо

В Ізраїлі почали вводити бустерну дозу вакцини проти COVID-19 людям старше 40 років. Прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннетт отримав "бустерну" дозу щеплення COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу