v-izrayili-z-15-chervnya-dozvolyat-ne-nositi-maski-u-vsikh-primischennyakh-krim-shkil

В Ізраїлі з 15 червня дозволять не носити маски у всіх приміщеннях, крім шкіл

 • 14864 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Міністр охорони здоров'я Ізраїлю Юлій Едельштейн анонсував в неділю скасування з 15 червня в країні приписи про обов'язкове носіння захисних масок в приміщеннях, повідомляє УНН з посиланням на Kan.

Цитата

"Після низки дискусій ми дійшли висновку, що в разі, якщо в найближчі дні ситуація з поширенням ковіда і відповідні показники не погіршаться, ми з 15 червня скасуємо припис про носіння масок в приміщеннях", - цитує державне ізраїльське радіо Kan заяву міністра на церемонії в честь медичних працівників, які борються з пандемією коронавірусу. Едельштейн зазначив, що послаблення не буде поширюватися на школи.

Влада Ізраїлю з 18 квітня повністю відкрила систему освіти і дозволила не носити захисні маски на відкритому повітрі.

Нагадаємо

З 1 червня в Ізраїлі були зняті всі карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусу, крім вимоги носити захисні маски в закритих приміщеннях. Рішення про фактичне скасування практично всіх приписів було прийнято владою через низький і стабільний рівень захворюваності COVID-19. Разом з тим, як зазначили в міністерстві охорони здоров'я, обмеження на в'їзд до Ізраїлю і виїзд з Ізраїлю "залишатимуться в силі, а при необхідності будуть посилені". 

Українські Національні Новини

Новини Світу