v-izyume-patsanov-tak-gonyali-chto-oni-vse-konchilis-rashist-poskarzhivsya-druzhini-scho-yim-ne-pid-silu-zakhopiti-navit-selo

В Изюме пацанов так гоняли, что они все "кончились": рашист поскаржився дружині, що їм не під силу захопити навіть село

 • 248134 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Служба безпеки України оприлюднила перехоплену розмову російського окупанта, який воює на території України у складі окупаційних військ з 24 лютого, з дружиною. Він розповів їй, що вони не можуть захопити одне село на Харківщині та пожалівся на своє командування, передає УНН.

Цитата

«В Изюме пацанов так гоняли, что они все «кончились». Их по пешеходному мосту гоняли без танков, без БМП… и просто так вот бегали туда. Сбегают, пиз*ы получат и обратно прибегут», - розповідає рашист своїй дружині.

Деталі

Він скаржиться, що його командування не можуть піти в наступ, бо в них мало людей. За його словами, залишилося всього 40 чоловік. Тож їм не під силу захопити навіть одне село: «Мы не можем деревню взять одну. Поехали – пиз*ы получили, 20 человек убило, 100 раненых».

В СБ додають, що Збройні сили України методично працюють над тим, щоб «російські пацани закінчилися» не тільки під Ізюмом, а й на інших тимчасово окупованих українських територіях.

Доповнення 

Російські окупанти так бояться Збройних сил України, що лише 1 із 10 готовий до прямого зіткнення з українськими воїнами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП