v-kharkivskiy-oblasti-vid-obstrilu-armiyi-rf-zaginuv-cholovik-i-postrazhdala-zhinka

Харківщина: від обстрілу армії рф загинув ще один чоловік і поранено жінку

 • 79487 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Російські окупанти обстріляли місто Дергачі у Харківській області. У результаті ворожої атаки жінка отримала осколкові поранення, а на одному із дворів виявлено тіло загиблого чоловіка. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу ГУ ДСНС Харківської області.

Деталі

За даними ДСНС, через обстріл виникла пожежа в приватному дворі. Горіли господарська споруда та дворові споруди на площі 60 кв. м.

Цитата

"На місці пожежі виявлено постраждалу жінку, 1951 року народження, котра отримала поранення від уламків ворожого снаряду. Її негайно госпіталізували. Пожежу загасили протягом 1,5 години. Крім того, були потрапляння снарядів ще за кількома адресами, ними ушкоджені будинки, проте, на щастя, пожеж там не трапилось. На одному з подвір’їв виявлено тіло загиблого 86-річного чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

26 травня окупанти вкотре обстріляли місто Харків з артилерії. Загинуло 8 мирних жителів. Серед постраждалих родина: 5-місячний хлопчик з батьком загинули, а мати в лікарні. Поранено 17 людей, серед них 9-річна дівчинка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП