v-kiberpolitsiyi-utochnili-podrobitsi-masshtabnogo-shakhraystva

В кіберполіції уточнили подробиці масштабного шахрайства

 • 9956 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Кіберполіція викрила злочинну групу, яка займалась шахрайством і ошукала українців на 10 млн грн під приводом продажу автомобілів. Про це повідомляє прес-служба департаменту, передає УНН.

Зловмисники займались шахрайством під приводом продажу автомобілів. Загалом від їх діяльності постраждало майже 200 українців по всій території України. Наразі поліцейські провели санкціоновані обшуки в 7 шахрайських офісах, де працювало близько 150 найманих представників. Затримано 5 учасників цієї злочинної групи на чолі з організаторкою – 33 річною киянкою.

Як повідомили у департаменті, шахраї імітували представництва інтересів юридичних осіб, використовуючи їх реквізити у своїй злочинній діяльностів. Серед таких юридичних осіб: ТОВ "ЮНІВЕРС-АРГО", ТОВ "КАПІТАЛТРАНСІНВЕСТ", ТОВ "СМАРТ-І", ТОВ "АСКО-УКРТРЕЙД", ПП "АВТЕХ", ПП "КОНСАЛ-ДІ", ПП "ЕВРОКОНСЛАСТІНГ УКРАЇНА".

Правоохоронці закликають громадян, які стали жертвами цих шахраїв, повідомити до поліції Києва або ж використати для звернення форму зворотного зв’язку на сайті кіберполіції https://cyberpolice.gov.ua/declare/.

Раніше УНН повідомляв, що шахраї ошукали людей на 7 млн грн під приводом продажу автомобілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП