v-kiyevi-pidchas-gasinnya-pozhezhi-ryatuvalniki-znayshli-tilo-zhinki

В Києві підчас гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло жінки

 • 11591 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. В Дніпровському районі столиці, підчас гасіння пожежі в багатоповерховому будинку, рятувальники знайшли тіло літньої жінки. Про це УНН повідомили в прес-службі ДСНС України в місті Києві.

Пожежники повідомили, що 7 січня о 20:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у 9-поверховому житловому будинку на бул. Олексія Давидова, 19, в одній з квартир 7 поверху виникла пожежа.

"На місце події прибуло чергове відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 21:06 пожежу площею 10 кв.м було локалізовано, а о 21:26 — ліквідовано. Під час гасіння пожежі, в одній з кімнат квартири, рятувальники виявили тіло загиблої літньої жінки. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється", - розповіли в прес-службі.

В ДСНС додали, що на місці пожежі працювало 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 20 чоловік особового складу.

Нагадаємо, в Донецькій області затримали 18-річного мешканця Краматорська, який підпалював будинки та під'їзди, а потім спостерігав, як пожежники борються із полум'ям.

 

Українські Національні Новини

Київ