v-kiyevi-vidbudetsya-naybilshiy-v-ukrayini-sammit-na-temu-investuvannya

В Києві відбудеться найбільший в Україні самміт на тему інвестування

 • 34974 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. 27-28 листопада в Києві відбудеться Big invest summit 2021. Близько 1500 слухачів та 12 топових спікерів зберуться в Pochayna Event Hall на масштабну подію, присвячену різним видам інвестування. Головні українські інвестори, економісти та підприємці розповідатимуть про надійні та перевірені інструменти для пасивного заробітку, передає УНН.

Серед спікерів:

- Роман Бабицький, інвестор з 10-річним досвідом, засновник компанії Babitskyi Investment Company;
- Максим Слободянюк, IT-бізнесмен, інвестор, засновник холдингу Nika Tech Family та радник віцепрем'єр-міністра України, а також міністра цифрової трансформації;
- Роман Прокоф’єв, співзасновник компанії Jooble, венчурний інвестор, що інвестує в IT-індустрію;
- Абдурахман Шайхалов, підприємець з 20-річним досвідом, що створив з нуля понад 20 бізнес-проектів в різних сферах.

На Big invest summit 2021 розкажуть про рівень прибутковості основних видів інвестування, навчать вкладати кошти правильно та мінімізувати ризики. Учасники отримають можливість познайомитися та неформально поспілкуватися з колосальною кількістю реальних інвесторів і знайти серед них потенційних бізнес-партнерів.

Серед тем, що будуть підійматися на саміті:

- Скільки можна заробити на інвестуванні у кредитування;
- Як інвестувати у цінні папери;
- Що треба знати про інвестування у нерухомість;
- З чого починати венчурне інвестування;
- Як працює інвестування в криптовалюту;
- Який спосіб інвестування найбільш прибутковий, та багато іншого.

Учасники заходу отримають фахові економічні прогнози та аналітику ринку; навчаться створювати власну інвестиційну стратегію; дізнаються, що найближчими роками чекає на ринок землі; отримають інформацію, з яких сум починати та куди в Україні можна інвестувати як маленькi (вiд 5000 дол.), так i великі суми (від 100 000 дол.). Все це - на конкретних прикладах з практики досвідчених підприємців та інвесторів.

Головний організатор Big Invest Summit - бізнесмен та засновник Babitskyi Investment Company Роман Бабицький. У його керуючої компанії понад 300 інвесторів з України та інших країн.

Придбати квиток для участі в саміті можна за лінком.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу