v-klichko-obgovoriv-z-prezidentom-azerbaydzhanu-perspektivi-investuvannya-v-ukrayinu

В.Кличко обговорив з президентом Азербайджану перспективи інвестування в Україну

 • 8948 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. На Мюнхенській конференції мер Києва Віталій Кличко провів двосторонню зустріч із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

В.Кличко зазначив, що в Україні та в Києві зокрема проживає велика азербайджанська діаспора, яка теж робить значний внесок у розвиток столиці. Також важливими сьогодні є інвестиції азербайджанського бізнесу.

І.Алієв підкреслив, що невдовзі Азербайджан планує для розвитку економічних відносин і стимуляції співпраці бізнесу відкрити в Києві Торговий дім Азербайджану. Також він зауважив, що Україна завжди була надійним партнером для його країни та Азербайджан і надалі підтримуватиме Україну і робитиме все для успішної реалізації потенціалу економічної співпраці між двома країнами.

“Нам дуже цікавий і досвід розвитку інфраструктури в Баку. За останні роки Баку в цьому напрямі досяг значних успіхів. І в цьому контексті ми зацікавлені в інвестиціях і співпраці з азербайджанським бізнесом, який має гарний досвід у розвитку інфраструктури”, — зазначив Віталій Кличко.

Крім того, І.Алієв запросив В.Кличка для налагодження подальшої співпраці між двома столицями відвідати Баку.

Сьогодні, 17 лютого, в Німеччині В.Кличко візьме участь у відкритті Мюнхенської конференції із питань безпеки, проведе низку двосторонніх зустрічей із провідними представниками політичних і ділових кіл.

У суботу мер Києва також візьме участь у першому на Мюнхенській конференції українському ланчі, який відбудеться на запрошення Ялтинської Європейської Стратегії.

Як повідомляв УНН, захворюваність на грип та ГРВІ в Києві знизилась на 7,2%.

Українські Національні Новини

Київ