v-kyievi-vodii-mikroavtobusa-nezakonno-perevozyv-9-oleniv-odyn-z-yakykh-pomer

В Києві водій мікроавтобуса незаконно перевозив 9 оленів, один з яких помер

 • 24038 переглядiв

22-річний водій був затриманий за незаконне перевезення 9 оленів в мікроавтобусі з Сумщини до Рівненської області.

В столиці правоохоронці затримали водія за жорстоке поводження з тваринами. Він у своєму мікроавтобусі незаконно перевозив десять ссавців оленів, один з яких внаслідок неналежного транспортування помер. Про це у четвер повідомила поліція Києва, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, вчора ввечері, на одному з блокпостів на околицях Дарницького району Києва поліцейські зупинили для перевірки транспортний засіб "Рено". Відтак, у салоні мікроавтобуса правоохоронці виявили 9 ссавців оленів, один з яких, через неналежне транспортування помер.

Правоохоронці встановили, що 22-річний водій мікроавтобуса, без жодних дозвільних документів перевозив плямистих оленів з Сумщини до Рівненської області. Що далі він планував робити з тваринами з’ясує слідство.

Тварин вилучили та передали їх спеціалістам зоопарку. Тушу мертвого оленя відправили на проведення відповідних експертизах для встановлення причини смерті. 

Перевізник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України - жорстоке поводження з тваринами. Вирішується питання щодо оголошення водієві про підозру. За вчинене йому може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.

Топчуться по кістках: поліція відкрила провадження через жахливі умови в притулку для тварин на Київщині21.01.24, 16:25 • [views_0]