v-likarnyakh-nemaye-mistsya-niderlandi-perevodyat-do-nimechchini-patsiyentiv-z-covid-19

В лікарнях немає місця: Нідерланди переводять до Німеччини пацієнтів з COVID-19

 • 16785 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Нідерланди почали транспортувати пацієнтів із COVID-19 до Німеччини, щоб послабити тиск на голландські лікарні, які скорочують регулярне лікування, щоб впоратися зі сплеском випадків коронавірусу. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Кількість пацієнтів з COVID-19 у лікарнях Нідерландів за останні тижні зросла до найвищого рівня з травня і, як очікується, буде ще зростати, оскільки кількість випадків COVID-19 зросте до рекордного рівня.

Станом на понеділок 470 із 1 050 ліжок інтенсивної терапії в Нідерландах використовувалися для пацієнтів із COVID-19. Лікарні вже скорочують інші процедури, включаючи лікування раку та операції на серці, щоб звільнити місце для ковідних пацієнтів.

Управління охорони здоров’я Нідерландів (NZA) у вівторок повідомило, що майже третину всіх операційних у Нідерландах закрили, щоб обмежити використання ліжок інтенсивної терапії.

Німецькі лікарні загалом запропонували 20 ліжок для пацієнтів з Нідерландів.

Додамо

Плани уряду Нідерландів ввести додаткові обмеження для стримування вірусу викликали три ночі протестів, починаючи з п'ятниці, і понад 170 арештів.

Плани включають обмеження доступу до багатьох громадських місць для людей, які не були вакциновані або нещодавно одужали від COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу