v-luganskiy-oblasti-trivayut-zapekli-boyi-situatsiya-vazhka-gayday

У Сєвєродонецьку зникло троє лікарів, їхнє авто розірване – голова ОВА

 • 119270 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У Сєвєродонецьку Луганської області російські окупанти розстріляли машини волонтерів та лікарів. Відомо про зникнення трьох медиків, зв’язку з ними немає. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН

Цитата

"У нас невтішні новини, тому що ворог просувається в середину міста. У Сєвєродонецьку розстріляна машина з двома волонтерами, вони поранені, але в безпеці. Нам вдалось їх вивезти з міста. Також зникли три лікаря, передня частина їхнього авто розірвана, зв’язку з ними немає. Тривають запеклі бої, ситуація важка", – розповів очільник області.

Додамо

Гайдай зазначив, що інфраструктура міста зруйнована –  обстріляно 90% житлового фонду, з них 60 % відновленню не підлягає. Тактика не змінилася: окупанти по 4-5 годин обстрілюють місто, потім ідуть в наступ.

За даними голови ОВА, армія рф не збирається забирати тіла своїх військових. На всіх околицях міста Сєвєродонецьк стійкий трупний запах.

Водночас Лисичанськ знаходиться під контролем українських військових.

"Траса Лисичанськ-Бахмут не заблокована, але піддається обстрілам, тому користуватись нею дуже небезпечно. Ми використовуємо інші можливості евакуації та підвезення гуманітарних вантажів", – підкреслив Гайдай.

Нагадаємо 

Російські загарбники увійшли на околиці Сєвєродонецька на Луганщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП