v-mariupoli-na-tsvintari-zyavivsya-velikiy-sektor-svizhikh-pokhovan

В Маріуполі на цвинтарі з'явився великий сектор свіжих поховань

 • 904153 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Маріупольські кладовища збільшуються. На Старокримскому цвинтарі великий сектор свіжих поховань. Про це повідомляє Маріупольська міська рада, передає УНН.

Цитата

«У секторі №21 помітно збільшилася кількість нових могил. Це може свідчити про зростання смертності. Адже в Маріуполі падає рівень медичної допомоги. Відсутність фахівців та сучасного обладнання призводить до того, що люди не отримують необхідного лікування, кваліфікованої допомоги. Це те, що принесли до нашого мирного міста росіяни - смерть, біль та горе», - йдеться в повідомленні.

В міській раді нагадали, що за даними журналістів Associated Press, наприкінці минулого року Маріуполі виявлено понад 10 тисяч нових могил. Супутникові знімки показали, що більшість могил розташовані на кладовищі в селищі Старий Крим. За попередніми даними, у місті загинуло понад 22 тисяч людей. Ця цифра може бути в декілька разів більшою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На місці 29 багатоповерхівок у Приморському районів Маріуполя тепер пустеля. Відео з місця трагедії показав радник мера міста Петро Андрющенко

Українські Національні Новини

Кримінал та НП