v-moz-poyasnili-scho-peredbachaye-plan-uryadu-schodo-zapobigannya-zanesennyu-i-poshirennyu-v-ukrayini-koronavirusu

В МОЗ пояснили, що передбачає план щодо запобігання занесенню і поширенню в Україні коронавірусу

 • 11263 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. План уряду щодо запобігання занесенню і поширенню в Україні коронавірусу передбачає утворення оперативних штабів та затвердження плану протиепідемічних заходів, реагування та поширення випадків інфекційних хвороб спричинених коронавірусом. Про це заявив на брифінгу щодо поширення коронавірусу генеральний директор Директорату громадського здоров’я МОЗ України Андрій Скіпальський, передає кореспондент УНН.

"Утворити оперативний штаб щодо запобіганню занесенню на територію України інфекційних хвороб, спричинених коронавірусом…встановленні тимчасові карантині заходи щодо осіб, які перебувають та можуть прибути напряму з міста Ухань, провінції Хубей, і затверджений план протиепідемічних заходів, реагування та поширення випадків інфекційних хвороб спричинених коронавірусом", - зазначив він.

Нагадаємо, у понеділок, 3 лютого, відбулось позачергове засідання Кабінету міністрів України, на якому урядовці затвердили план запобігання занесенню і поширенню на території держави нового коронавірусу 2019-nCoV з Китаю.

Як повідомлялося в УНН, минулого тижня Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук доручив МЗС, ДСНС, Міноборони та Мінінфраструктури оперативно розробити план та організувати евакуацію громадян України з території Китаю через спалах інфекції.

Українські Національні Новини

Політика