v-mzs-vidznachili-pozitsiyu-belgiyi-schodo-suverenitetu-ukrayini

В МЗС відзначили позицію Бельгії щодо суверенітету України

 • 12482 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Сьогодні, 10 березня, святкується 25-та річниця встановлення дипломатичних відносин між Україною та Королівством Бельгія. Про це УНН повідомили у прес-службі МЗС.

В МЗС відзначили продуктивну співпрацю України та Бельгії у багатосторонніх форматах з метою протидії спільним викликам, насамперед, на терені боротьби з тероризмом та забезпечення прав людини.

Україна високо цінує принципову та непохитну позицію Бельгії щодо відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої держави в межах її міжнародно визнаних кордонів.

"Сьогодні українці обстоюють своє європейське майбутнє, працюючи над реформуванням та оновленням Української держави. У своєму зближенні з Європою ми покладаємося на солідарність і підтримку наших бельгійських партнерів. Наше партнерство є невід’ємною частиною взаємин України з ЄС", - зазначили в МЗС.

Також у відомстві сподіваються, що українсько-бельгійські відносини й надалі зміцнюватимуться і набуватимуть нових вимірів задля верховенства спільних цінностей в об’єднаній Європі та світі.

Як повідомляв УНН, У МЗС розповіли про подальший розгляд судом ООН позову України проти РФ.

Українські Національні Новини

Політика