v-nas-nemaye-chasu-yakscho-mi-khochemo-povernuti-krim-razom-z-yogo-korinnim-narodom-chubarov

В нас немає часу, якщо ми хочемо повернути Крим разом з його корінним народом – Чубаров

 • 15084 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. У кримських татар немає тривалого часу для звільнення Криму, оскільки час витісняє корінний народ з півострова. Про це сказав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров під час “Age of Crimea Forum 2020”, передає кореспондент УНН.

«Є декілька усталених тверджень, які стали звичними для людського вуха в останні 6 років. Одне з таких тверджень говорить про те, що, мовляв, питання звільнення Криму – це питання тривалого часу. Інші додають, що не лише тривалого час, а це питання другого ряду – після Донбасу… Але якщо ми щиро дивимося один одному в очі, маємо сказати про те, що у кримських татар цього часу немає. Якщо хочете – час витісняє їх з Криму, бо це є політика Росії. Отже, як би і що б ми не говорили щодо звільнення Криму і відновлення державного суверенітету України над півостровом – пам’ятаймо, що в нас немає часу, якщо ми хочемо повернути Крим разом з його корінним народом», - сказав Рефат Чубаров.

Він зазначив, що політикам потрібно було б ще раніше приймати низку законів, які мали б виправити всі руйнації, які є в окупованому Криму.

Нагадаємо, кримські татари закликали об'єднатися заради відновлення територіальної цілісності України.

Українські Національні Новини

Політика