v-obsye-pidtverdili-informatsiyu-pro-trokh-tsivilnikh-zhertv-na-donbasi

В ОБСЄ підтвердили інформацію про трьох цивільних жертв на Донбасі

 • 8788 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Місія СММ ОБСЄ підтвердила інформацію про три жертви серед цивільного населення в Зайцеве і Горлівці в травні і червні 2018 року. Про це повідомляє СММ ОБСЄ в офіційному акаунті організації в Twitter, передає УНН.

"Місія СММ ОБСЄ підтвердила інформацію про три жертви серед цивільного населення в Зайцеве і Горлівці. Крім того, спостерігачі бачили недавні пошкодження цивільних об'єктів в житловому районі Старомихайлівки", - сказано в повідомленні.

У першому випадку, медпрацівники міської лікарні №2 в Горлівці повідомили спостерігачам про те, що 8 червня з н. п. Зайцеве (50 км на північний схід від Донецька) до них доставили чоловіка (у віці 31-39 років) з кульовим пораненням грудної клітини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли з міномета житловий сектор селища Південне

У другому випадку, 4 липня представник місцевої громади в Зайцеве повідомив СММ, що 15 червня під час обстрілу отримала поранення жінка (у віці 81-89 років), що знаходилася біля свого будинку.

У третьому випадку, 27 серпня медпрацівники лікарні №2 в Горлівці повідомили спостерігачам про те, що 13 травня до них доставили чоловіка (у віці від 41 до 49 років) з роздробленим правим плечем.

Нагадаємо, незаконні збройні формування обстріляли населений пункт Зайцеве з важкого озброєння, внаслідок чого було зруйновано житловий будинок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП