v-ocholyuvaniy-gladkovskim-kompaniyi-zayavili-scho-vin-yikhav-na-vistavku-do-bryusselya

В очолюваній Гладковським компанії заявили, що він їхав на виставку до Брюсселя

 • 8690 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Колишній перший заступника секретаря РНБО Олег Гладковський не намагався втекти з України, він був запрошений на світову виставку автобусної техніки "Bus world - 2019", як очільник автомобільної корпорації "Богдан". Про це повідомили в пресслужбі компанії, передає УНН.

"…прес-служба корпорації повідомляє, що про ніяку "спробу залишити Україну" не може бути й мови. Сьогодні, 17 жовтня 2019 року О.В.Гладковський прямував на світову виставку автобусної техніки Bus world 2019, яка розпочинає свою роботу 18 жовтня у Брюселі. Він був офіційно запрошений на цей захід і мав на меті взяти участь у низці запланованих ділових перемовин, як очільник провідної автомобілебудівної корпорації", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що після уходу з державної служби Олег Гладковський офіційно повернувся до управління корпорацією і в цьому статусі неодноразово виїздив за кордон і повертався в Україну.

"Отже, зручна для багатьох версія про начебто спробу залишити Україну не витримує ніякої критики", - додали в повідомленні.

Окрім того, у корпорації вважають, що такі дії силовиків дуже схожі на політично вмотивовані, як це було з обшуками просто у переддень виборів, і вказують на керування силовими відомствами держави у ручному режимі на догоду гарній телевізійній картинці та переключенню соціальної уваги від реальних проблем у економіці країни.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України підтвердило інформацію щодо затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

Як повідомляв УНН, раніше стало відомо, що Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування експершим заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегом Гладковским 1,3 млн гривень.

Попередньо, кримінальне провадження НАБУ зареєстроване за ст.366-1 КК України (декларування недостовірної інформації). Однак, чи розпочалися у ньому слідчі дії, на той момент не було відомо.

Українські Національні Новини

Політика