v-oda-rozpovili-pro-stan-25-infikovanikh-koronavirusom-osib-na-bukovini

В ОДА розповіли про стан 25 інфікованих коронавірусом осіб на Буковині

 • 16632 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Стан здоров’я 25 осіб, у яких виявили коронавірус у Чернівецькій області, стабільний. Лише у двох виявили пневмонію. Про це йдеться у відеозверненні, яке записав голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук ввечері у п'ятницю, передає УНН.

"Ми маємо підтверджено ще 10 людей з коронавірусною інфекцією. Таким чином всього на території Чернівецької області зафіксовано 25 випадків інфікування",- сказав Осачук.

Також Осачук розповів про географія розповсюдження коронавірусу в Чернівецькій області.

"Одинадцять осіб у селі Колінківці Хотинського району, семеро осіб у селі Брусниця Кіцманського району, і по одній особі у місті Хотині та селі Топорівці Новоселицькому району, у селі Лужани Кіцманського району та місті Чернівці також одна особа й село Ї́жівці Сторожинецького району",- розповів Осачук.

Він зазначив, що стан пацієнтів стабільний.

"В усіх пацієнтів стан здоров’я стабільний, вони знаходяться під наглядом лікарів. Лише у двох людей старшого віку наявна пневмонія…Хочу зазначити, що один пацієнт проходить лікування амбулаторне. Він також почувається добре й лікування здійснюється під наглядом сімейного лікаря", - сказав Осачук.

Нагадаємо, у Чернівецькій області зафіксовано 10 нових випадків коронавірусу

Українські Національні Новини

Суспільство