v-odesi-cholovika-vikrili-na-poshirenni-antiukrayinskikh-zaklikiv-u-rosiyskikh-sotsmerezhakh

В Одесі чоловіка викрили на поширенні антиукраїнських закликів у російських соцмережах

 • 8311 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. В Одесі викрили інтернет-агітатора, який через заборонені російські соцмережі поширював заклики до зміни конституційного ладу та територіального устрою України насильницьким шляхом. Про це повідомляє УНН з посиланням на управління Служби безпеки України в Одеській області.

"В Одесі співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили ще одного антиукраїнського інтернет-агітатора, який через заборонені російські соціальні мережі розповсюджував антиукраїнські матеріали", - йдеться в повідомленні.

За даними спецслужби, чоловік регулярно розміщував на персональних сторінках та у спільнотах соцмереж матеріали, які містили заклики до зміни конституційного ладу та територіального устрою України насильницьким шляхом.

У ході обшуків за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої з сепаратистськими матеріалами, велику кількість комуністичної символіки, забороненої законодавством, зазначили у спецслужбі.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 2. ст. 110 КК України агітатору повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, суд виніс вирок чоловіку, який закликав до відокремлення Одеси від України. Інтернет-агітатора засудили до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном у 3 роки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП