v-odesi-mozhut-zakriti-vsi-plyazhi-za-vinyatkom-dvokh

В Одесі можуть закрити всі пляжі за винятком двох

 • 42228 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Тільки два пляжі Одеси готові до курортного сезону, інші не отримали підписи першого заступника міського голови Михайла Кучука, і повинні закритися. Про це заявлено на засіданні постійної комісії з питань екології, запобігання надзвичайних ситуацій і ліквідації, повідомляє УНН.

Цитата:

"Повністю на сьогоднішній день підписано два пляжі. Два пляжі підписані сімома членами комісії та шість паспортів підписані шістьма членами комісії. Два пляжі "Калетон" і "Нелл" в Аркадії", - пояснив представник Управління інженерного захисту території міста і розвитку узбережжя Одеської міської ради.

Голова комісії додав, що, згідно з цією інформацією, інші пляжі повинні бути закриті для відвідування.

"Згідно з пунктом правил 3.11 експлуатується ця територія виключно за підписаними документами, якщо документ не підписаний, він не введений в експлуатацію і відповідно пляж для відвідування повинен бути закритий", - сказав голова комісії Богдан Гіганов.

Доповнення

Обидва "відкритих" пляжі "Калетон" і частина Аркадії ("Нелл") можна віднести до інтересів мера Одеси Труханова. Власник "Калетона" допоміг Труханову днями відкрити інклюзивний пляж, що деякими городянами було розцінено як політичний піар. Що стосується "Нелл", то вони отримали дозвіл в міськраді на використання єдиного в Одесі безкоштовного пляжу, який зараз відбирають у городян. 

"На кілька днів були зупинені будь-які роботи. Далі все пішло за найкращими традиціями труханівської Одеси: корупційні органи місцевої влади видали всі дозвільні документи забудовнику, а пан Кучук (Михайло Кучук, перший заступник міського голови - ред.) особисто легалізував захоплення пляжу в Аркадії. Тепер будь-які спроби демонтувати металеві конструкції будуть мати наслідки у вигляді кримінальних справ", - написав у FB Дем'ян Ганул.

Українські Національні Новини

Суспільство