v-odesi-politsiya-zatrimala-malolitnogo-vodiya-yakiy-figuruye-u-vosmi-provadzhennyakh

В Одесі поліція затримала малолітнього водія, який фігурує у восьми провадженнях

 • 10786 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. В Малиновському районі Одеси поліція затримала 12-річного водія, який вже фігурує у восьми провадженнях. Вирішуватиметься питання про поміщення хлопця до закладу виховного типу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Одеської області.

“Поліцейські виявили за кермом автомобіля малолітнього жителя Малиновського району. 12-річний підліток викрав ключі від транспортного засобу в свого знайомого і вирішив покататися. Проїхавши близько ста метрів, хлопець потрапив в поле зору патрульних. На місце події були викликані батьки дитини. Разом їх доставили до територіального відділу поліції”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на рахунку малолітнього вже є одне незаконне заволодіння транспортним засобом, а також крадіжки телефонів, гаманців, грошей та велосипеду. Зараз досудове розслідування завершене у восьми провадженнях, вони на розгляді в суді, де вирішується питання про застосування до хлопця заходів виховного характеру.

"Після останнього правопорушення вирішуватиметься питання про поміщення підлітка до спеціалізованого закладу виховного типу, а його матір буде притягнута до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 184 КУпАП, вдев’яте за цей рік", - додали в поліції.

Нагадаємо, Офіс Генерального прокурора та Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні підписали Меморандуму про взаєморозуміння щодо підтримки впровадження ініціативи зі співробітництва у галузі захисту прав дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП