v-odesi-politsiya-zatrimala-pensionerok-yaki-postachali-narkotiki-na-ves-pivden-ukrayini

В Одесі поліція затримала пенсіонерок за поставку наркотиків на весь південь України

 • 231924 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. В Одесі затримано двох пенсіонерок, 63-х та 70-ти років, які підозрюються у тому, що постачали наркотики на півдні України. Їм загрожує щонайменше шість років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

Деталі

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області ДБН НПУ отримали оперативну інформацію про групу осіб, які займаються збутом канабіса на території трьох областей України - Одеської, Миколаївської та Херсонської.

Цитата

"З помешкань та транспортних засобів громадянок було вилучено більше п’яти кілограмів канабіса, що був закуплений для подальшої роздрібної торгівлі, ваги, телефони та інші речові докази злочинної діяльності. Обшуки проводилися й у кола "наближених" до фігуранток осіб, у яких також вилучили аналогічні наркотичні засоби в менших об’ємах", - йдеться в повідомленні.

За результатами досудового розслідування обом правопорушницям оголошені підозри за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів їм загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо 

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" службовий собака знайшов у валізах українських туристів наркотичні пігулки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП