v-odesi-poperedili-nezakonne-budivnitstvo-bagatopoverkhivki

В Одесі попередили незаконне будівництво багатоповерхівки

 • 16312 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. В Одесі правоохоронці попередили незаконне будівництво багатоквартирного житлового будинку. Про це УНН повідомили у пресслужбі Офіса Генерального прокурора України. 

"Прокуратура Одеської області попередила будівництво багатоквартирного житлового будинку в Приморському районі міста, яке планувалось попри відсутність проектної, дозвільної та містобудівної документації. Внаслідок узгоджених дій прокуратури та органів будівельного контролю попереджено привласнення коштів потенційних інвесторів", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, комерсанти планували на земельній ділянці в 820 м кв звести будинок з підземним паркінгом, що за проектом мали розміститись на площі 725 м кв.

"Завдяки встановленим прокурорами даним Департамент ДАБІ в Одеській області скасував дозвіл на виконання будівельних робіт та відомості про такий дозвіл видалено з Реєстру дозвільних документів", - додали в Офісі.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України триває перевірка будівництва об’єктів житлово-казарменого фонду упродовж 2017 – 2019 років на наявність фактів корупційних та інших порушень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП