v-odesi-ta-oblasti-na-vikhidni-zaprovadyat-zatyazhnu-komendantsku-godinu-ye-zagroza-raketnogo-udaru

В Одесі та області на вихідні запровадять "затяжну" комендантську годину: є загроза ракетного удару

 • 411184 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. В Одесі та області на вихідні запровадять "затяжну" комендантську годину - з 21 години 00 хвилин 9 квітня 2022 року до 06 годин 00 хвилин 11 квітня 2022 року. Як повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук, є загроза нанесення ракетного удару, передає УНН.

Деталі

Враховуючи події, що трапились в Краматорську Донецької області, де в результаті ракетного обстрілу вокзалу, загинули 50 людей і 98 поранені, в Одесі, 10 квітня 2022 року, є загроза нанесення ракетного удару, відзначив Братчук.

"Саме тому Розпорядженням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, запроваджено на території Одеси та Одеської області комендантську годину з 21 години 00 хвилин 9 квітня 2022 року до 06 годин 00 хвилин 11 квітня 2022 року", - написав речник у Telegram.

За його словами, заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

"Звертаюсь з проханням до одеситів та мешканців області з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні, в першу чергу, задля Вашої безпеки, що тим самим збереже Ваше життя, бо наслідки можуть бути фатальними", - пояснив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Acer призупинив роботу в росії

     • 91900 переглядiв

    Топ-делегація ЄС відвідала Бучу

     • 163811 переглядiв