v-odesi-u-cholovika-yakiy-vzhivav-alkogol-u-parku-znayshli-trotil

В Одесі у чоловіка, який вживав алкоголь у парку, знайшли тротил

 • 12028 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Правоохоронці в Одесі під час складання адміністративного протоколу на чоловіка за вживання алкоголю в парку знайшли у нього в сумці вибухівку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області, передає УНН.

"Перед риболовлею правопорушник для хоробрості вживав алкоголь в одному з парків Суворовського району. Саме там на нього і звернули увагу правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Під час складання постанови за адміністративне правопорушення, передбачене ст. 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) у сумці чоловіка знайшли вибухівку. Предмет з надписом "тротиловая шашка вес 400 г" вилучили та направили на експертне дослідження. Крім того, за місцем мешкання одесита виявили та вилучили 13 патронів.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, у будинку жителя міста П'ятихатки Дніпропетровської області виявили склад із вибухівкою

Українські Національні Новини

Кримінал та НП