v-odesi-v-zgorilomu-avtomobili-viyavili-tilo-cholovika

В Одесі в згорілому автомобілі виявили тіло чоловіка

 • 19232 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 16 лютого. УНН. Вчора, 15 лютого, в районі вул.Дача Ковалевського було виявлено обгоріле тіло чоловіка 1988 року народження. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

За фактом смерті відкрито кримінальне провадження за ст.115 ККУ (умисне вбивство). В поліції розказали, що офіційно чоловік ніде не працював, займався комерційною діяльністю. Наразі правоохоронці розглядають версію умисного вбивства як одну із основних. Слідство триває.

Нагадаємо, 1 лютого, о 19:16 за екстреним номером “101” надійшла інформація про пожежу автомобіля Mercedes GL 500, 2013 р.в., припаркованого у дворі по вул.Адміральській в м.Миколаєві

На місце прибули два відділення 2 Державної пожежно-рятувальної частини з охорони Центрального району міста, чергова зміна оперативно-координаційного центру та співробітник дослідно-випробувальної лабораторії Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 19:31 пожежу локалізовано і повністю ліквідовано на площі 4 кв. м о 19:37.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП