v-odesi-viluchili-tyutyunu-ta-tsigarok-na-6-mln-grn

В Одесі вилучили тютюну та цигарок на 6 млн грн

 • 10368 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. У ході обшуків в Одесі правоохоронці вилучили 4 тонни тютюну та 170 тисяч пачок цигарок. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-центр Держприкордонслужби.

Так, вчора в Одесі оперативні підрозділи Південного та Азово-Чорноморського регіональних управлінь Держприкордонслужби спільно з податковою міліцією ДФС у Миколаївській області під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу прикордонників "Дозор" виявили тонни тютюну та сигарети.

"Правоохоронці встановили, що група осіб на території Одеської області займається незаконним накопичуванням, зберіганням та наступним збутом підакцизних товарів. Як результат, спільна група провела сім санкціонованих судом обшуків у місцях зберігання товарів, проживання фігурантів справи та транспортних засобах, на яких перевозився товар до різних регіонів", - йдеться в повідомленні.

Загалом прикордонники та податківці виявили більш ніж 170 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва, понад 4 тонни тютюну у гранулах, а також бухгалтерію, чорнові записи, що свідчать про протиправну діяльність підозрюваних осіб, зазначили у прикордонній службі.

Встановленим порядком усі виявлені товари та транспортні засоби вилучені.

"Загальна сума оцінки вилученого майна сягає 6 мільйонів гривень. Слідчі дії тривають", - зазначили у ДПСУ.

Нагадаємо, з України до Словаччини намагалися перевезти майже 9 тисяч пачок цигарок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП