v-odesi-viyavili-ta-viluchili-tyutbnu-na-6-milyoniv-griven

Під час обшуків в Одесі вилучили тютюну та сигарет на 6 млн грн

 • 100261 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. В Одесі прикордонники та податківці виявили та вилучили більше 170 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва, понад 4 тонни тютюну у гранулах, а також бухгалтерію, чорнові записи, що свідчать про протиправну діяльність осіб. Про це УНН повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

Так, 25 липня в Одесі правоохоронці виявили тонни тютюну та сигарети.

Як з'ясувалося, група осіб на території Одеської області займається незаконним накопичуванням, зберіганням та наступним збутом підакцизних товарів.

"Як результат, спільна група провела сім санкціонованих судом обшуків у місцях зберігання товарів, проживання фігурантів справи та транспортних засобах, на яких перевозився товар до різних регіонів", - йдеться в повідомленні.

Загалом прикордонники та податківці виявили більше 170 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва, понад 4 тонни тютюну у гранулах, а також бухгалтерію, чорнові записи, що свідчать про протиправну діяльність підозрюваних осіб.

Встановленим порядком всі виявлені товари та транспортні засоби вилучені. Загальна сума оцінки вилученого майна сягає 6 мільйонів гривень. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, з України до Словаччини хотіли перевезти майже 9 тисяч пачок цигарок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП