v-odesi-zagorivsya-parking-zhitlovogo-budinku-evakuyuvali-62-meshkantsiv

В Одесі загорівся паркінг житлового будинку: евакуювали 62 мешканців

 • 11899 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 12 травня. УНН. Сьогодні в паркінгу багатоповерхового житлового будинку на вулиці Маршала Говорова, 10/4 в Одесі сталася масштабна пожежа. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в Одеській області.

Під час проведеної розвідки на місці було встановлено загорання автомобіля у підземному паркінгу. Через технологічний отвір паркінгу їдкий дим заповнив верхні поверхи багатоповерхового житлового будинку та створив небезпеку отруєння людей. У зв’язку з сильним задимленням з 6 по 16 поверх житлового будинку та повідомленням про можливе загорання квартири на 12-у поверсі підрозділи Одеського гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту були спрямовані до місця пожежі за підвищеним номером виклику.

Для ліквідації пожежі рятувальниками було створено три бойові дільниці - по ліквідації осередку загоряння в підземному паркінгу та евакуації мешканців із задимлених верхніх поверхів.

Рятувальники працювали у засобах захисту органів дихання і зору.

"Загорання автомобіля у підземному паркінгу було ліквідовано. Евакуйовано 62 мешканця будинку з квартир, розташованих на верхніх поверхах. За допомогою шансового інструменту були відчинені заблоковані вхідні двері квартири на 12-му поверсі та врятовано батька і дитину. Крім того, було проведено випуск диму з верхніх поверхів будинку. Загиблих та постраждалих немає. Вогнем знищено автомобіль Range Rover та пошкоджено автомобіль Audi A5", - повідомили рятувальники.

Причина пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі було залучено 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 60 рятувальників.

Нагадаємо, табір ромів спалили під Львовом, відкрито провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП