v-odesi-zatrimali-sche-dvokh-uchasnikiv-ugrupuvannya-lotu-guli-yaki-terorizuvali-gromadyan

В Одесі затримали ще двох учасників угрупування "Лоту Гулі", які тероризували громадян

 • 19991 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. В Одесі затримали ще двох учасників угрупування "Лоту Гулі", які тероризували громадян і тримали в страху підприємців регіону. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України провели в Одесі спецоперацію із затримання ще двох учасників міжетнічного організованого угруповання "Лоту Гулі", яке тероризувало громадян і тримало в страху підприємців регіону", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що за результатами невідкладних слідчо-оперативних дій, оперативники спецслужби встановили ще двох активних учасників угруповання, причетних до розбою, пограбування і викрадення приватного підприємця, що відбулося раніше.

Сьогодні оперативники СБУ затримали зловмисників у приватному секторі на околиці Одеси.

Обом затриманим інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 2. ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що чотирьох організаторів банди правоохоронці затримали на початку липня під час спроби викрадення людини.

Довідка: міжетнічне організоване угруповання "Лоту Гулі" контролюється відомим злодієм у законі, який переховується від українського правосуддя за кордоном. За оперативними даними, банда налічує понад 10 осіб із кримінальним минулим. Спеціалізація угруповання - створення штучних конфліктів, насильство та вимагання грошей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП