v-odeskiy-oblasti-viyavili-falsifikatu-alkogolyu-i-tsigarok-na-ponad-10-mln-grn

В Одеській області виявили фальсифікату алкоголю і цигарок на понад 10 млн грн

 • 4531947 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) в Одеській області викрили схему з незаконного виготовлення та реалізації фальсифікованого алкоголю, а також виявили місця зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку. За результатами обшуків вилучили товарів на понад 10 мільйонів гривень, пише УНН з посиланням на сайт БЕБ.

Цитата

"Детективи БЕБ спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в Одеській області провели 11 санкціонованих обшуків у місцях виготовлення та зберігання алкогольних напоїв. За результатами обшуків вилучено товарів на загальну суму 10,2 мільйона гривень. Серед них товарів підакцизної групи – на суму 5,7 мільйона гривень, устаткування на загальну суму 4,5 мільйона гривень", - ідеться в повідомленні.

Деталі

Усього детективи вилучили понад 23 тисячі літрів спирту, що знаходився у 41 бочці по 200 літрів кожна та у 16 бочках по 1000 літрів кожна. Фальсифікованих алкогольних напоїв у пляшках під виглядом виноробної продукції, горілки та коньяку – загальним об’ємом 660 літрів. Також вони виявили майже 28 тисяч пачок тютюнових виробів, що зберігались у квартирі та автомобілі одного з учасників організованої злочинної групи.

Досудове розслідування встановило, що група осіб, до складу якої входили громадяни України, налагодила повний цикл незаконного виробництва та збуту спирту й алкогольної продукції. Реалізацію готової продукції підозрювані здійснювали у роздріб на території півдня Одеської області.

Нагадаємо

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів та алкоголю у Київській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП