v-odeskomu-morportu-viyavili-konteyner-zi-zbroyeyu-ta-naboyami

В Одеському морпорту виявили контейнер зі зброєю та набоями

 • 22132 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. В Одеському морському торгівельному порту співробітники Держприкордонслужби виявили контейнер зі вогнепальною зброєю та бойовими набоями. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

“Оперативні співробітники Держприкордонслужби припинили факт контрабандного переміщення зброї в Одеському морському торгівельному порті. Днями до Одеси на судні зі Сполучених Штатів Америки прибув контейнер, у супровідних документах якого значився вантаж “автомобілі та особисті речі”. Однак оперативники Одеського прикордонного загону та Національної поліції мали завчасну інформацію про можливе переміщення у цьому вантажі заборонених товарів. У рамках взаємодії та з метою припинення можливого факту контрабанди, прикордонники ініціювали проведення спільного з митницею поглибленого огляду вантажу. В результаті перевірки, правоохоронці виявили дві одиниці вогнепальної зброї та майже 300 бойових набоїв, які були заховані у коробках з особистими речами”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі зброю вилучено та направлено повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 263 КК України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, в Україні "на гарячому" затримали прикордонника-наркоторговця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський провів розмову з Меркель: деталі

     • 43080 переглядiв